Kurser

Kursinformation höstterminen 2023

Höstterminen är äntligen igång! Ni var många som tog chansen att prova på linedance på vårt prova på tillfälle, kul! Det var också kul att se att ni var många som kom tillbaka från tidigare termin. Nu dansar vi oss igenom hösten tillsammans!


Danserna för de närmaste veckorna hittar du här nedan. De finns alltid att se under fliken dansarkiv, här. Vi dansar 10 tillfällen och det är uppehåll v. 44.


Vi dansar i Åsaka bygdegård utanför Trollhättan.


För att dansa linedance behöver du ha ett par dansskor eller bekväma inneskor, ta också med en flaska vatten för det kan bli både lite varmt och lite svettigt!


Varmt välkomna och hoppas vi syns på dansgolvet!


/Styrelsen i Fall in line

Nybörjarkurs

Instruktör: Harri Jarske

Tid: Måndagar kl. 18.00 - 19.30 (10 gånger)


Danser

v. 44 Uppehåll höstlov

v. 45 - Bounce

v. 46 - Live, laugh, love

v. 47 - Terminsavslutning med repetition

Våra instruktörer                     


Harri Jarske   0733-490 404

Marie Wadh   0739-238 030


 

Tidigare terminers danser hittar du här.

Vill du bli medlem och börja dansa hos oss?

Anmälan görs på plats vid prova på och vid första kurstillfället eller till Annica Jarske. Kommer du till våra prova på tillfällen så är det sannolikt Annica som tar emot dig vid danslokalen.


Du kan anmäla dig när du kommer första gången eller så anmäler du dig i förväg genom att maila eller ringa henne. För mer detaljerad information om vad du ska skiva då ser du på sidan kontakt i menyn ovan eller så klickar du här.

Kursavgiften är 800:-/termin.


Kursavgiften är bindande. Betala till BG 817-0425.


Medlemsavgift tillkommer med 100 kr/år, betalas varje vårterminsstart. Börjar du dansa hos oss på hösten betalar du 100 kr i medlemsavgift då och sedan igen vid vårterminens start. Sedan löper det på årsvis.Information som rör alla våra medlemmar!


Ni vet väl också att ni, våra medlemmar, när som helst kan komma in med förslag till styrelsen. Förslagen diskuteras sedan och behandlas av styrelsen.


Vi håller även öppna danser och workshops. Fall in lines instruktörer är alla vana dansare sedan flera år tillbaka och är bl.a. utbildade enligt NTA's instruktörs- och teknikutbildningar. Vi håller oss uppdaterade med de senaste danserna genom att besöka tävlingar, events och delta i workshops hållna av världskända instruktörer.

Du vet väl...
att du som medlem i Fall in line har 10% rabatt på alla dansskor hos dansskor.se. Klicka här för att hitta dina nya skor!