Kurser

Kursinformation höstterminen 2022

Nu är terminen äntligen igång på riktigt! Vad duktiga ni var allihop! Vi har en lång termin framför oss så vi kommer alla att lära oss massor och det som verkar svårt just nu, kommer inte vara det när terminen är över.


Vi har Harri som instruktör och eftersom vi inte kan klona honom, har vi bestämt att vi startar om föreningen efter pandemiuppehållet med att köra en nybörjarkurs. Harri har huvudansvaret för kursen och kommer att med varm hand lotsa in er i linedancens underbara värld. Marie finns som stöd till Harri när hon inte jobbar på sitt vanliga jobb.


Vi har 10 kurstillfällen framför oss i höst men vill informera er om att om Harri får förhinder av något slag och ingen annan lösning finns att tillgå så måste vi ställa in just det tillfället in och kursen kommer inte att förlängas med extra gånger. Om vi måste ställa in meddelar vi er via Fall in lines facebooksida samt mail. Nybörjarkursen har uppehåll v. 44.

Så kul att se er igen, verkligen! Tänk på att ha bekväma inneskor att dansa i och ta med en flaska med vatten för det kan bli lite varmt och svettigt!


Fortsätt vara rädda om er!


/Styrelsen i Fall in line

Nybörjarkurs

Instruktör: Harri Jarske

Tid: Måndagar kl. 18.00 - 19.30 (10 gånger)


Våra instruktörer                     


Harri Jarske   0733-490 404

Marie Wadh   0739-238 030


 

Danser

v. 36 - Rocket to the sun
v. 37 - Rocket to the sun och 101

v.38 - Whiskey bridges

v. 39 -DN Waltz


Tidigare terminers danser hittar du här.

Vill du bli medlem och börja dansa hos oss?

Anmälan görs på plats vid prova på och vid första kurstillfället eller till Annica Jarske. Kommer du till våra prova på tillfällen så är det sannolikt Annica som tar emot dig vid danslokalen.


Du kan anmäla dig när du kommer första gången eller så anmäler du dig i förväg genom att maila eller ringa henne. För mer detaljerad information om vad du ska skiva då ser du på sidan kontakt i menyn ovan eller så klickar du här.

Kursavgiften är 800:-/termin.


Kursavgiften är bindande. Betala till BG 817-0425. Sista betalningsdag för HT-22 är den 30/9.


Medlemsavgift tillkommer med 100 kr/år, betalas varje vårterminsstart. Börjar du dansa hos oss på hösten betalar du 100 kr i medlemsavgift då och sedan igen vid vårterminens start. Sedan löper det på årsvis.Information som rör alla våra medlemmar!


Ni vet väl också att ni, våra medlemmar, när som helst kan komma in med förslag till styrelsen. Förslagen diskuteras sedan och behandlas av styrelsen.


Vi håller även öppna danser och workshops. Fall in lines instruktörer är alla vana dansare sedan flera år tillbaka och är bl.a. utbildade enligt NTA's instruktörs- och teknikutbildningar. Vi håller oss uppdaterade med de senaste danserna genom att besöka tävlingar, events och delta i workshops hållna av världskända instruktörer.

Du vet väl...
att du som medlem i Fall in line har 10% rabatt på alla dansskor hos dansskor.se. Klicka här för att hitta dina nya skor!