Höstdans 2023

Pris


Den 11:e november är det dags för Fall in lines höstdans. Vi dansar i Parkhallen i Trollhättan. Vi ser gärna att du anmäler dig och betalar innan den 31:a oktober. Det underlättar för oss att veta hur många vi blir när vi ska beräkna dryck och snacks.

Vårdansen kostar 200 kr om du anmäler dig och betalar innan den sista mars, efter det datumet är det fortfarande ok att anmäla sig så klart men priset stiger till 250 kr.


Du anmäler dig genom att maila Annica (annica.jarske@telia.com) och så berättar hon hur du gör för att betala.!


Vi ses den 11:e november 2023!


Hitta hit


Parkhallen ligger i Folkets park i Trollhättan. Det är nära resecentrum där både tåg och bussar kommer in. Det ligger centralt om man vill äta på restaurang under kvällen.Det är också nära till hotell och uteliv om man stannar över natten. 


Adressen till Folkets park är Kungsportsvägen 1 om ni använder gps.


Man parkerar utanför grindarna till Folkets park. Det är Easypark som har hand om betalning på parkeringen och det är ingen dyr parkering. Ett dygn kostar 20 kr. Det finns också en lika bra parkering vid centralstationen (som ligger på gångavstånd från parken) om det skulle vara fullt av någon anledning på parkeringen vid Folkets park.


Workshops och DJ


Vi är jätteglada att både Eva Olofsson och Gunilla Jonsson ville komma tillbaka till oss igen. Eva dansar hos Line up 4 dance

 i Göteborg och under Vårdansen ska hon lära oss en dans eller två. Gunilla hittar du vanligtvis hos Rock 'n Row i Uddevalla och hon kommer att se till att vi har musik att dansa till hela kvällen lång.

Information


Det serveras kaffe och te och kakor hela kvällen. Vi tänkte också beställa mat från en pizzeria. Vi tar upp beställning för det när ni checkar in och betalning sker samtidigt. Kontanter eller swish fungerar. Vi kommer ha en begränsad lista med matalternativ i år. Den kommer ut här så fort vi vet vad det blir för alternativ.Välkomna!