Höstdans 2020

På grund av rådande omständigheter måste vi ha din anmälan i förväg.  Anmäl dig senast 1/11 till Annica på mailadress, harri.jarske@telia.com. Restriktionerna säger max 50 deltagare så först till kvarn gäller. Vid fler än 50 deltagare sätter vi upp er på kö. Får du förhinder så maila och säg till så kan någon annan få chansen att komma. 


Pris för kvällen är 200 kr/person. Betala till vårt BG 817-0425. Glöm inte uppge namn vid betalningen och att det gäller höstdansen. Det går också bra att betala när du kommer, kontanter eller swish funkar.

Varmt välkommen!


Program för kvällen12.00

Dans

14.00

Workshop

16.00

Matpaus

18.00

Workshop

21.00

Avslut


Detta är upplägget för kvällen. Det är ungefärliga tider så lite förskjutning kan ske.

Ungefär kl. 16 gör vi en stunds uppehåll för mat. Vi beställer mat från en pizzeria och vi tar upp beställning och tar betalt för maten i samband med entrén. Kontanter eller swish funkar som betalning. Pizzerian erbjuder pizzor, pizzabullar, olika kebaber samt sallader. Det går också bra att ta med egen matsäck om man vill.

Hitta till Parkhallen

Parkhallen ligger centralt i Trollhättan i Folkets park. Det kan vara knivigt att hitta om man inte varit här förut så klicka här för att komma till en karta hos Google.


Uppdatering följer om parkeringsmöjligheterna inne på gården så fort vi fått kollat hur det ligger till. Det finns annars gott om parkeringar utanför grindarna till Folkets park. 

Instruktör och DJ's


Vår Dj för kvällen är Charles "Challe" Åkerblom Roskvist. Vi dansar efter danslista så använd länken nedan för att skicka in era önskedanser till honom. Han vill att ni skickar in danserna senast den 7/11.


https://forms.gle/YZfKL3CeKvnwGtP68


Vi är också väldigt glada att Eva Olofsson kommer till oss igen! Eva hittar man vanligtvis i Göteborg hos Line Up 4 Dance och hon kommer hålla i en workshops eller två under kvällen för de som vill lära sig något nytt.