Höstdans 2022

Pris


Höstdansen kostar 200 kr om du anmäler dig och betalar  innan den 21/10. Det går att betala i dörren samma kväll också men då kostar det 300 kr, detsamma gäller om du anmäler dig efter den 21 oktober. Parkhallen måste avbokas 2 veckor innan och då är det bra om vi vet hur många som kommer.


Så anmäl och betala innan den 21 oktober. Skicka ett mail till annica på mailadress annica.jarske@telia.com. Annica skickar ut betalningsinformation när ni har anmält er.

Hitta hit


Parkhallen ligger i Folkets park i Trollhättan. Det är nära resecentrum där både tåg och bussar kommer in. Det ligger centralt om man vill äta på restaurang under kvällen.Det är också nära till hotell och uteliv om man stannar över natten. 


Adressen till Folkets park är Kungsportsvägen 1 om ni använder gps.


Workshops


Vi är jätteglada att Eva Olofsson vill komma tillbaka till oss och lära oss en dans eller två under kvällen. Eva dansar vanligtvis hos Line up 4 dance

 i Göteborg. Vår Dj under kvällen är Gunilla Jonsson.

Information


Det serveras kaffe och te och kakor hela kvällen. Vi tänkte också beställa mat från en pizzeria. Vi tar upp beställning för det när ni checkar in och betalning sker samtidigt. Kontanter eller swish fungerar. Vi kommer ha en begränsad lista med matalternativ i år. Den kommer ut här så fort vi vet vad det blir för alternativ.Välkomna!