Höstdans 2018

Betala till vårt BG 817-0425. Glöm inte uppge namn vid betalningen. Det går också bra att betala när du kommer men ta med kontanter.

 

Vi ser gärna att du anmäler dig i förväg eftersom det blir roligare ju fler vi är. Parkhallen måste avbokas 2 veckor i förväg. Så anmäl dig innan 28/8 så vi vet att du tänker komma.

 

PROGRAM

 

 

13.00

Dans

15.00

Workshop

17.00

Matpaus

19.00

Workshop

22.00

Avslut

 

Detta är upplägget för kvällen. Det är ungefärliga tider så lite förskjutning kan ske.

Ungefär kl. 17 gör vi en stunds uppehåll för mat. Vi beställer mat från en pizzeria och vi tar upp beställning och tar betalt för maten i samband med entrén. Kontanta pengar är det som gäller. Pizzerian erbjuder pizzor, pizzabullar, olika kebaber samt sallader. Det går också bra att ta med egen matsäck om man vill.

Dansskor.se kommer till oss under höstdansen. Fall in lines medlemmar har 10% rabatt på dansskor så passa på att köpa ett par nya inför höstterminen. Titta gärna på dansskors hemsida ifall det är någon speciell sko du är intresserad av, ta kontakt med dem och tala om det så kommer skon med till höstdansen.

 

HITTA TILL PARKHALLEN!

 

Strunta i parkeringen utanför Folkets park. Kör in genom grindarna till själva parken så är det fri

parkeringen alldeles utanför entrén till Parkhallen.

Stefan "Bisse" Persson är vår musikciceron och vi dansar efter danslista. Skicka era önskedanser till Bisse senast 10:e september. Mejla honom på sp-akeri@telia.com. Kom med förslag på vad vi ska dansa så att kvällen blir så rolig som det bara är möjligt!

 

Eva Olofsson kommer att hålla workshop under kvällen.

 

 

 

Förra årets danslista hittar du här.